7. maj 2012

Karbonade med krydrede kartofler og græsk agurkesalat

min kødpakke fra Gris og ko var der også 2 pakker hakket magert svinekød, den ene pakke blev brugt til denne ret.
1pers. der er sulten!
Et par store kartofler skrælles, skæres i mundrette stykker, og kommes i et ovnfast fad og krydres med

salt

peber

chili

lidt balsamico

1 fed hakket hvidløg tilsættes samt

1 løg i tern

4-5 flåede tomater skæres lidt i stykker, og det hele blandes godt

1 kvist rosmarin

og to – tre kviste timian lægges i fadet og dækkes lidt, sæt fadet i en 200 gr. varm ovn, 1 times tid, vend det lidt rundt en gang imellem.

Lav en grov Tzatziki

skær 1½-2 cm. høje stykker agurk i pinde, blandes med

græsk yoghurt, salt, friskværnet peber, chili, lidt citronsaft og hvidløg.

Steg en krebinet af 250 gr. hakket svinekød, som formes som en bøf og krydres med

salt

peber

Paprika

steg den 8 min. på hver side.
Det hakkede flæskekød, smagte godt og var magert, så det køber jeg gerne igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!