30. januar 2012

Hot chiligryde

4 pers.
1 løg
½ kilo hakket oksekød
3 spsk farin
1 dl Bullfighter Sauce
2 ds flåede tomater
½ presset citron
1 tsk sennepspulver
2 spsk chilipulver
2 spsk. Stærk pebersauce
2 tsk knust paprika
3 fed hvidløg
1 ds røde kidney bønner
Brun kødet sammen med de hakkede løg og farinen i en gryde.Tilsæt de flåede tomater og de øvrige krydderier, samt til slut bønnerne.Lad det simre et godt stykke tid under omrøring.
Retten blir selvfølgelig bedre, jo længere den får lov, at stå og simre, men pas på, at den ikke brænder på, for så er nydelsen så som så.
Kan serveres med taco skaller,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!