9. marts 2010

Pasta med champignon, kylling, spinat og fløde!

Jeg havde stadig et bryst tilbage fra min majskylling forleden, og selvfølgelig skulle det bruges, så den stod på pasta.

Kog noget pasta al dente (jeg brugte frisk pasta)
1 håndfuld champignon i kvarter og ristes på en pande, krydr med
salt,
peber,
paprika og
et klem lime tilsæt
1 fed finthakket hvidløg og
1 finthakket tomat, tilsæt
100 gr. spinat, lad det stege lidt, så spinaten falder sammen, tilsæt
det forbehandlede kyllingebryst i tern eller revet i passende stykker.
1½ dl. fløde, smag til med
salt og
peber samt
basilikum.
Kom pastaen op i panden og varm igennem

Server med reven parmesan

2 kommentarer:

  1. Nammenam! Det er altså en god kombination :-)

    SvarSlet
  2. Kære Piskeris
    Ja, det har du ret i, det smagte skønt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!