15. marts 2010

Lørdags nakkestegs rester i skøn pastaret.

Hvem siger man ikke kan spise rester på en søndag?:) spurgte min bror, og sendte en opskrift på restemad, som han serverede i går søndag for min svigerinde.

To skiver (1,5 cm tykke) skæres af nakkestegen,
1 stor porre,
1 gulerod,
1 fed hvidløg,
5 champignon,
1/4 rød peberfrugt, og
fire duske broccoli lidt fløde og
150 gr. båndpasta samt
lidt reven ost.
Pastaen koges!
Nakkestegskiverne som er skåret i tern (1,5 cm) brunes i panden med olie og smør, guleroden som er skåret i ½ cm skiver kommes i med de kvartopskårne champignon, sammen med peberfrugt i små tern og det hakkede fed hvidløg, de fire duske broccoli lægges oven på efter, at det hele er mikset i gennem og har været i berøring med varmen og der er tilsat fløde, derefter lægges der låg på og det hele står med mellemvarme indtil broccolien er så mør som man ønsker ( ca. et kvarter) Da er båndpastaen også færdig, og hældes op i en si og man kommer den på panden til kødblandingen og det hele mikses godt igennem, der smages til med salt, peber samt cayennepeber
Hældes op på et lille fad, husk at lægge broccolien øverst og drys nu den revne ost på, pynt med lidt grønt, - her med lidt frisk oregano- mest for et syns skyld.

Bon appetit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!