19. juli 2009

Restemad bliver til festmad


Den halve stegte kylling, jeg havde tilbage fra i går, blev delt i lår og bryst, og lagt på noget sølvfolie på et fladt fad, der blev også lagt kogte pillede kartofler samt nogle skiver courgette og en stor tomat i både, det blev krydret med salt, peber, og lidt hvidløg, kraften fra fadet i går blev fordelt over det hele, lidt timian og rosmarin blev lagt på, og det hele kom i en 180 gr. varm ovn i ti min. derefter blev der skruet ned på 160 gr. i 30 min.

Sådan, så er søndagsmiddagen reddet uden de store anstrengelser, - og det var nødvendigt, at det var nemt, for kræfterne er meget små i dag, jeg ved ikke hvorfor jeg skal blive ved med, at have sådanne dumme dage, det er jeg rimelig træt af, skal jeg ellers hilse og sige.

10 kommentarer:

 1. Nemt og lækkert! Men nogen gange handler det jo blot om at finde det lækre tilbehør, så bliver selv rester til nogen særligt. Endnu engang tak for inspiration!

  SvarSlet
 2. Kære Nina
  Velbekomme, dejligt, hvis det kan give ideer.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. det er godt med inspiration til reste mad..
  De 63 kg vi smider ud om året, spøger i mit hoved..

  SvarSlet
 4. Kære Mette lykke
  Jeg gør altid en indsats for at få resterne brugt, dvs. jeg har stort set aldrig pålæg i huset, jeg laver noget ud af mine rester.
  Foreksempel den kylling jeg har brugt de sidste to dage, skroget ryger,(det vejer altså også noget) men blev plukket fri for kød, som ender i en hønsesalat eller på et ostegratinet ital brød.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring med kræfterne, kære Vibke. Din restemad ser yderst delikat ud - lige efter mit hoved. Jeg forsøger at bruge alle rester, som om det ikke er altid, det lykkes.

  Klem og rigtig god mandag!

  SvarSlet
 6. Kære Vibeke

  Hvor er det irriterende for dig, at du skal blive ved med at slås med træthed og få kræfter. Oprigtigt håber jeg for dig, at du snart må få en god periode.

  Maden ser skøn ud!!
  Knus Hanne

  SvarSlet
 7. Kære Madame
  Jeg er ved gud også træt af, at være træt:)
  Maden var helt rigtig i går, mere var der ikke kræfter til.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Kære Hanne
  jeg vil også ønske, at jeg snart får en ordentlig periode, for det her er uudholdeligt, bedst som jeg tror, at nu går det fremad, så i løbet af en time, er det hele bare ad hel.... til igen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Kære Vibeke

  Du er bare så god til at trylle med rester. Det er smart at lave alt-i-et når kræfterne er små.

  Jeg håber at du snart kommer ovenpå igen!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 10. Kære Malou
  Ja resterne bliver brugt,jeg syntes simpelthen, at det er uforskammet at smide noget væk, som rent faktisk godt kan bruges.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!