15. juli 2009

Kalveschnitzel på min måde!


I dag fandt jeg en kalveschnitzel i fryseren, den blev tøet, banket ganske let, krydret med salt og peber, vendt i mel og stegt på panden, hvor jeg pressede lidt citron over kødet, samtidig ristede jeg kogte, pillede aspargeskartofler på samme pande, og da kartoflerne begyndte at få farve, kom der en håndfuld små tomater på panden, og blev ristet med, da det hele var færdigt, tog jeg kødet op, og vendte en håndfuld basilikum i kartoffel-tomat blandingen

Dertil fik jeg ærter og forårsløg, samt ekstra citron.

8 kommentarer:

 1. Mums! Sikke nogle lækre billeder! Når jeg ser dem, glæder jeg mig mere og mere til vores ferie i Dk om en uges tid ;-)Så vil jeg ønske mig alle de retter som jeg ikke selv kan finde ud af at lave ;-)

  SvarSlet
 2. Kære Gitte
  Du kan da bare bruge opskrifterne, så kan du da lave alt!
  Håber at I får en dejlig ferie!
  Hvor længe vil I være i Danmark?
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Vi regner med at være i Dk i ca 2 uger. Og vi håber selvfølgelig at den danske sommer stadig viser sig fra sin gode side, når vi endelig kommer!
  Klart kan jeg finde ud af at lave mad efter opskrift, det var også mere noget pjat. Men kender du ikke det - man kender en ret fra en eller anden person og man ved bare, at man ikke kan få det til at smage på den samme absolut lækre måde selv. Det var mere det jeg mente og jeg elsker, at blive forkælet af min familie - både min mor og søster er skønne køkkenfeer ;-)

  SvarSlet
 4. Kære Gitte
  To uger, - jeg håber også at sommeren viser sig fra den smukkeste side.
  Der er ikke noget så dejligt, som at blive forkælet, jeg elskede også når min mor havde lavet lige netop de retter, hun vidste jeg var vild med, og hun grinede, når jeg sad og slikkede tallerkenen fri for sauce, hvilke hun var en mester i at lave, jeg har heldigvis de samme evner, men jeg laver ikke sauce så ofte, jeg har meget med at bruge stegte eller bagte tomater til, for de er så saftige, at de kan gøre det ud for saucen, og det er vidst noget sundere.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. kalvekød er baer så lækkert, sidste år købte vi en kalve bagende, men det var lige meget nok.. Jeg bælger selv ærterne i denne ærte tid, det smager mums både rå eller ret dampet..
  Det er en god ide at tomaterne gør det ud for sovs.. Gad vide om Søren går med på den.. Griner.
  Håber du nyder det fine vejr..
  Mange knus.

  SvarSlet
 6. Kære Mette Lykke
  Ja kalvekød er lækkert.
  Om din mand vil aceptere at få bagte/stegte tomater i stedet for sauce, det er jeg ikke så sikker på, men når man er enlig, så er det lidt vildt at stå og lave sauce hver dag, for når jeg laver sauce, så bliver den lavet med fond og det hele, jeg elsker sauce, men det kan også blive for meget arbejde i forhold til ½ dl. sauce.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Uhm, det lyder rigtig dejligt - enkelt og sommerligt! Vi spiser en del kalvekød hos os, jeg synes, det er meget lækkert.

  Knus og ha' en god torsdag, Vineke ;-)

  SvarSlet
 8. Kære Madame
  Ja kalvekød er lækkert, jeg syntes nu ikke jeg spiser det ofte, men det smager dejligt.
  Det er en hurtig og skøn måde at bruge det på.
  Også god dag til dig.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!