15. april 2009

Bogkran søges!

I dag kom så to kogebøger jeg har bestilt for et godt stykke tid siden, og selvfølgelig er blevet forsinket, bl.a. på grund af Påsken, men jeg skal da love for, at jeg har fået papir for pengene, det er nogle store kolosser.
Det bliver sjovt at se om der er nogle ting, som kan inspirere, for kogebøger er for mig kun inspiration, jeg har som regel altid noget, at indvende mod opskriften, men nu får vi se, måske kan jeg tage mig sammen til, at følge en opskrift, jeg har da nogle at vælge imellem. :)


20 kommentarer:

 1. Tilykke med dine bøger, Vibeke. Der er noget at gå i gang med.

  SvarSlet
 2. Kære Betty
  Det må du nok sige, de er godt nok tunge.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 3. Hej Vibeke..

  Jeg er ved at gå til af misundelse!!
  De står også på min ønskeseddel- sammen med en masse andre..
  Jeg følger også sjældent en opskrift til punkt og prikke, men bruger kogebøgerne til inspiration.

  God fornøjelse!

  Kram MissMuffin

  SvarSlet
 4. Det ser meget spændende ud med de to kogebøger! Sølvskeen har jeg læst om, men ikke den anden.
  Jeg har det lige som dig og bruger også normalt opskrifter som en inspiration, mens husbond nøje måler alt af :o)
  Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om bøgerne.

  Varme klem til dig :)

  SvarSlet
 5. Jeg skal se om du kan få en aftale med min mand, han arbejder i kran branchen... Du kan nok nøjes med en lille lift.. Spøg til side..
  Jeg fik Sølvskeen for er stykke tid siden... Den spanske ser også god ud..

  SvarSlet
 6. MIssMuffin
  Ja jeg kender godt det med, at der bare er nogen kogebøger, som man meget gerne vil have.
  Jeg har lige tjekket www.bogklubber.dk som er Lindhardt og Ringhofs bogklubber, bøgerne var der ikke endnu, men jeg er sikker på, at de kommer, for de er udgiver af disse bøger, og når de først er i bogklubberne, så er priserne overkommelige.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 7. Kære Madame
  Ja mænd mener at en opskrift skal følges, det gjorde min mand også, han var bageren i huset.
  Jeg er spændt på begge bøger, den spanske er jeg særlig spændt på, for som du ved har jeg boet dernede og kender en del til deres mad, jeg har også nogle Spanske kogebøger, så det bliver lidt sjovt at se om de er enige.:)
  Sølvskeen skal pifte op på noget viden jeg har fået via Italiensk TV,for nogle år siden.
  Jeg skal nok fortælle hvad jeg syntes, men endnu bedre, prøve nogle opskrifter af, hvor jeg vil prøve at følge opskrifterne.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 8. Kære Mette Lykke.
  Jeg så godt du fik den ved din onkel, tror jeg det var, så du ved hvor tung den er, og det er de begge to.
  Da du fik din, da havde jeg bestilt et par dage før, så mine har været længe undervejs.
  Det kan godt være at jeg kan nøjes med en lift, men man bliver i hvert tilfælde nødt til at sidde ved et køkken eller spisebord, for at styre dem.
  Har du prøvet noget af?
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Hold da op - til lykke med bøgerne.
  Jeg sidder da også og føler mig en lille bitte smule misundelig. Jeg trænger i den grad til ny inspiration efter at vi både har droppet køkkenhaven, og børnene er flyttet hjemmefra. For tiden gider jeg faktisk slet ikke at lave mad. Måske ville sådan en bog-mursten hjælpe mig på vej.
  Men jeg studerer dagligt din blog, og lader mig så bare inspirere af dig.
  Rigtig god fornøjelse...for sikke en fornøjelse det må være.

  SvarSlet
 10. Kære Johanne
  Jeg har lige bladet lidt i den spanske, og er blevet enig med mig selv om, at der kommer nogle spanske retter på menuen i de nærmeste dage, som er til at have med at gøre.
  Som jeg skrev til MissMufffin, så tror jeg, at de bøger ender i foreks. bogklubben 12 bøger, eller Bogsamleren, da udgiverne af disse bøger jeg har købt, også er bogklubejerne.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 11. Ja det er da godt nok nogle tykke krabater Vibeke, dem glæder jeg mig til at du bliver inspireret af.
  Jeg bruger også kun kogebøger som inspiration, jeg er ikke så god til at holde mig til opskriften, men jeg elsker kogebøger
  Ha en dejlig onsdag

  SvarSlet
 12. Kære Pernille
  Ja det er nogle store krabater,så det er ikke sådan, at man sætter sig hyggeligt hen i sofaen med bogen i hånden, den skal ligge på bordet.
  Men der er mange spændende opskrifter, så inspirationen skal nok komme, og jeg vil også lave nogle menuer "lige efter bogen".
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 13. Kære Vibeke
  Sølvskeen står ret højt oppe på min ønskeseddel. Jeg er spændt på hvad du kommer til at lave fra den. Men sikke da nogle moppedrenge, de er da svære at slæbe rundt på :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 14. Kære Malou
  Jeg har bladret i den spanske, og der er meget interessant, det er der sikkert også i Sølvskeen, men den er mere irriterende at bladre i, den skal vist "mishandles" lidt, det er som om den er for stram, (det lyder sgu da mærkeligt om en bog, men jeg har ikke en bedre beskrivelse) og rende rundt med bøgerne, kan der slet ikke blive tale om, men hvis det bare er ud i køkkenet, så går det nok, ellers må jeg ud og hente min sækkevogn :)
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 15. Kære Vibeke

  Skønt med kogebøger. Jeg har den italienske af dem. Ikke at jeg har lavet så meget fra den endnu. Men der er meget at blive inspireret af.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 16. Kære hanne
  De er frygtelige store og tunge, jeg har kikket i den spanske, der er meget interessant, men det bliver ikke i dag, at jeg laver det, i dag er det restemad.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 17. Uhm - den sølvske kunne jeg godt tænke mig at få fingre i. Jeg er helt vild med italiensk mad, mens du gerne må beholde den spanske for dig selv :-)
  På den anden side... jeg bruger internettet ret meget - der findes en million italienske opskrifter, når man først begynder at afsøge de amerikanske (!) hjemmesider.
  Jeg har tre hyldemeter kogebøger fra før internettets indmarch, men de er, som hos så mange andre, kan jeg se, efterhånden mere til at få ideer fra end som deciderede opskriftbøger.

  SvarSlet
 18. Begge bøger ønsker jeg mig - de har også stor succes hernede på fransk! Men de er vist lidt pebrede i prisen... men så får man jo også en hel masse for det; for der er da gods i dem!
  Godt køb!

  SvarSlet
 19. Kære Ellen
  Jeg har endnu ikke bladret i sølvskeen, men den spanske, er blevet kikket igennem, og uanset, så er der mange gode opskrifter, den er ret interessant.
  Den anden, vil jeg kikke lidt i aften.
  knus Vibeke

  SvarSlet
 20. Kære Nille så dyre var de altså ikke, jeg købte dem på Saxo.com , og det blev
  I alt samlet inkl. moms 641,95 DKK
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!