3. februar 2009

Spændende netbutikker!

Jeg handler meget på nettet, der findes mange rigtig spændende netbutikker med madvarer, som man ikke bare kan finde i den lokale Super-Brugs, eller Rema1000, ikke fordi, at disse forretninger ikke er i orden, jeg køber ind i en af dem ca. en gang om ugen, men sådanne forretninger tager kun det hjem, som de med sikkerhed ved, kan sælge et vist kvantum af.
Jeg vil have et ordentligt stykke Parmesan ost, og ikke bare en lille trekant, som er brugt i løbet af nul komma fem, - jeg vil have et stykke parmaskinke, som jeg kan skære af, og ikke 5-6 skiver, der ikke er til at få ud af pakken, osv. osv. Og der kommer disse netbutikker ind, der findes en del med et meget spændende udvalg, og det benytter jeg mig af.
Her er et lille udvalg meyersmadhus.dk- bichel.dk - torvet.dk- Skagensfood.dk - Gastronomia Italia - Madam Tut

6 kommentarer:

 1. Var lige inde og kigge hos Madam Tut, der kunne jeg hurtigt bruge hele min månedsløn. Men sikke da nogle lækre sager :-)

  SvarSlet
 2. Ja der findes mange skønne "huler" rundt omkring, men man skal naturligvis se sig for, for der er også store prisforskelle på nettet. Hilsen fra
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg havde da aldrig taenkt paa at man kunne koebe mad paa nettet, altsaa ud over at faa supermarkedet til at levere. Smart!

  SvarSlet
 4. Jo, der er faktisk mange steder efterhånden, men når man skal købe fersk kød eller lign, så skal firmaet opfylde en del krav, det er bl.a. noget med transport, da det jo er kølevarer. Jeg er glad for at kunne handle på den måde.
  Hilsen fra Vibeke

  SvarSlet
 5. Det var meget spændende at læse, Vibeke, det var slet ikke faldet mig ind, at man kan købe madvarer på den måde - jeg kendte kun Årstiderne.
  Tak for dine links :o)

  SvarSlet
 6. Ja jeg har haft stor glæde af disse netbutikker, da jeg ikke altid har mulighed for at komme ind til en større by,- nogle af varerne tror jeg endda, at jeg også ville få problemer med at finde.
  Med venlig hilsen
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!