13. februar 2009

I sne står urt og busk i skjul! ----- 2009 febr.

Sneen lagde sig som et tæppe over forhaven.

4 kommentarer:

 1. Hej Vibeke. Hvor er det pænt.
  Her har vi ikke set så meget som et eneste snefnug i dag.
  Har du fået lavet slethvar?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 2. Hej Malou
  Ja slethvar er kommet, men det skal vente til imorgen, jeg faldt temmelig meget i søvn på min sofa, så det blev noget salat og ciabatta brød, for jeg skulle jo se XFaktor.
  Det har sneet en del i eftermiddag her på Als, det er jo hyggeligt, når man kan sidde inde og nyde det.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 3. En dejlig hyggelig blog du har oprettet. Allerede her ved mit første besøg føler jeg mig hjemme.Din madpolitik deler jeg med dig, og opskrifterne minder utrolig meget om mine egne. Elsker god sund og velsmagende mad, og det mener jeg godt man kan lave uden at køleskabet bugner af 117 forskellige ingredienser. Gode friske krydderurter er lækkert.Dem dyrker jeg i min kolonihave - så længe helbredet tillader det. Ligesom dig skal jeg også lade op, hvis jeg skal i byen
  God weekend til dig

  SvarSlet
 4. Manna, tak for dit indlæg!
  Jeg er glad for, at du "føler dig hjemme" på min blog.
  Jeg prøver at holde madlavningen på et plan, hvor de fleste kan være med, men en gang imellem,så får jeg lyst til, at gøre mere ud af det.
  Det med at lade op, når man skal noget, - ja sådan er det med leddegigt, man kan ikke være så spontan, som man faktisk gerne ville, og hvis man er det, ja så betaler man prisen bagefter, - men jeg skal ikke klage,familien hjælper, når jeg ber om det.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!